Cuki fotókon a világ legfurcsább állatbarátságai: nem zavarja őket, hogy mások

Alig hiszel majd a szemednek az imádnivaló fotók láttán.

Bár azt gondolnánk, hogy a cica fél a rókáktól, vagy éppen egy csimpánz a tigristől, nagyon úgy tűnik, hogy néhány állat fittyet hány arra, hogy kitől kellene tartania, vagy kit kellene éppen üldöznie.

Vannak ugyanis olyan négylábúak, akik éppen az ellenségükkel ápolnak hihetetlenül jó viszonyt.

Nagyon különbözőek, mégis imádják egymást

Mutatunk is tíz ilyen szokatlan és nagyon édes párost, akik a természet törvényeit kétségbe vonva kötöttek életre szóló barátságokat: játszanak, összebújva alszanak, esetleg még meg is etetik egymást. Kattints, és nézd végig a cuki képeket azokról az állatokról, akik bebizonyítják, hogy igenis köztük is létezik feltétel nélküli szeretet.

A különös cica-róka párra Törökországban lettek figyelmesek, és azt is megfigyelték, hogy szinte folyamatosan együtt játszanak, és mindenhová követik egymást.

 

Bubbles, az afrikai elefánt és Bella, a labrador a hatalmas méretkülönbség ellenére is odáig vannak egymásért: szinte elválaszthatatlanok, és rengeteget fürdenek együtt a tóban.

 

Az óriási teknős pedig az oltalmába vette a kicsi vízilovat, aki mindenhová elkíséri őt.

 

Bea, a zsiráf és Wilma, a strucc is nagyon szoros kapcsolatba kerültek, és annak ellenére, hogy hatalmas területen élnek, mindig egymás nyomában vannak.

 

Bonedigger, az oroszlán egy súlyos betegségben szenvedett, Milo, a tacskó pedig végig mellette volt és vigyázott rá. Azóta is legjobb barátok, ráadásul két másik apró kutyus is csatlakozott a bandájukhoz.

 

A kis fehér tigrist egy árvíz szakította el a szüleitől, de Anjana, a csimpánz örökbe fogadta, és még cumisüvegből is etette. Azóta is állandóan együtt vannak.

 

A tyúkanyó pedig szintén sajátjainak tekintette a cuki kiskutyákat, akik viszont már megnőttek, de így is jókat játszanak együtt.

 

Senki nem gondolná, hogy egy nagymacska és egy borz jóban lehetnek, pedig ez a páros kicsi kora óta rajong egymásért.

 

Mintha csak a Bambi című mesét látnánk, pedig ez a valóság: a nyuszi és az őz jó barátok, sokszor együtt alszanak, és összebújva védik egymást a hidegtől.

 

Bár elvileg a cicának üldöznie kellene a patkányt, ez az apróság imádja a család házi kedvencét, olyannyira, hogy sokszor még át is öleli. Együtt játszanak, esznek és alszanak.

 

Ezt a népes családot aztán tényleg nem érdeklik a különbségek: a kutyus, a cica és a kiscsibék, illetve kiskacsák rengeteg időt töltenek együtt.
// forrás: femina

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..