Gyógyulásuk alatt találkozik a sebesült cica és az egyszemű kutya majd elválaszthatatlanok lesznek

Kickie D’Alfonso egy nagyon segítőkész ember, mindig igyekszik mások problémáit megoldani. Kickie állatorvos és az a munkája, hogy a bajba jutott és sokat szenvedett állatoknak szerető, biztonságos otthont keressen. Nagyszerű videó van a cikk alján!

A Katrina hurrikán pusztítása után költözött Austin-ba. Rengeteg állat került bajba és igaz, hogy a vihar már régen elvonult, azért még számtalan kóbor állat szorul segítségre.

Igaz, hogy a háza már tele volt, de azért még két új kis lakónak is jutott hely nála. A két állat nagyon hamar megbarátkozott egymással és egy idő után elválaszthatatlanok voltak, írta a The Dodo.

Squirtle júliusban érkezett a menhelyre, nagyon rossz állapotban volt. A teste és a farka is tele volt sebekkel. Az állatmenhely gyűjtőakcióba kezdett, mert ha a cica életét meg akarták menteni, drága gyógyszerekre és kezelésekre volt szükség.

A menhely munkatársai megkérték Kickie-t hogy vigye haza az állatot, nála jobban tud majd pihenni.

Egy hónappal később került hozzá Lai Lai, a boxer aki már harmadszorra maradt gazdi nélkül. Igaz, hogy chip-pel volt ellátva, mégsem sikerült megtalálni a gazdáját mert nem válaszolt a telefonhívásokra.

A kutya katasztrófális állapotban volt. Az egyik szeme megsérült, tele volt bolhákkal és kullancsokkal. Sőt, testén több daganat is volt, amit szerencsére egy műtéti beavatkozással sikerült eltávolítaniuk.

Kickie őt is befogadta és az állat itt találkozott Squirtle-lel. Nagyon jó barátok lettek, szinte az egész napot együtt töltötték.

Igazán jó látni azt, hogy a két állat ennyire jól kijön egymással és támogatják egymást gyógyulás közben.

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..