Gyönyörű történet egy depressziós férfiról: élete megmentőjére az utcán talált rá

Így válik egy csavargó macska szeretetreméltó terápiás állattá.

Még mindig létezik az a sztereotípia, hogy a férfiaknak kutyájuk van, a nők pedig inkább macskások. Elég, ha körülnézünk az ismerőseink között: a környezetünkben élő cicatulajdonosok többsége valószínűleg hölgy. Bár arról biztosan ők is be tudnának számolni, hogy időközben a doromboló négylábú mennyire hozzánőtt a családhoz tartozó pasik szívéhez is.

A vagány pasit meghatotta a dorombolás

Sokat tudna erről mesélni Connor Manning is, aki az utcán sétálgatott, amikor hirtelen hozzácsapódott egy gyönyörű macska. A cica nem tágított a férfi mellől, szeretettel dörgölőzött a lábához. Connor meglepetésére saját maga is azonnal megkedvelte az állatot, és dokumentálni kezdte az eseményeket.

A képek mögött egy megható emberi történet bontakozik ki. A biszexuális férfi elárulta, nemi identitászavarban szenved, és depresszióval kezelik. Az egy év alatt, mióta Socks, a macskája hozzákerült, rengeteg drámai változás zajlott le benne. A cica gyakorlatilag egyetlen barátjaként, egyben terápiás állatként segített neki túllendülni a mélypontokon. A szeretetből kölcsönös rajongás lett, és hamar eldőlt, hogy Connor és a csavargó utcamacsek kapcsolata egy életre szól.

A macska egy esti séta során csapódott Connorhoz, és egyikük sem tudott megszabadulni a másiktól.

 

A csinos és ápolt cica folyamatosan követte a férfit, aki telefonra vette a történéseket.

 

Connor végül felvette a macskát, de fogalma sem volt róla, hogy mit kezdjen vele, mert nem akarta a sötétben az úton hagyni.

 

Hazavitte, és otthon, a teraszon szállásolta el, miután enni és inni adott neki. Kikészített egy meleg pokrócot is, hogy azon aludjon.

 

Éjszaka persze nyávogás, dorombolás és bekéredzkedés lett a vége a kitelepítésnek.

 

Connor nem tudott ellenállni az érzelmi zsarolásnak, és a cica onnantól kezdve bent lakott a házban.

 

Orvoshoz vitte, megvizsgálták, és chipet is kapott. Kiderült, hogy körülbelül hat hónapos, illetve gazdátlan. A neve Socks, vagyis Zokni lett.

 

Connor gyakran posztol a Twitter-oldalára. Egy éve így nézett ki, amikor hozzákerült a cica. A fennálló depressziója kezelésében is segít az állat.

 

Connor ugyanis nemi identitászavarban szenved. Ez a kép mostanában készült róla, és azt írta alá: “Hihetetlen, hogy mennyit változik az ember egy év alatt.”

 

De az a legfontosabb, hogy Socks mellette volt a borús napokon is, és együtt élnek meg jót és rosszat, támogatva és szeretve egymást.
// forrás: femina

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..