Hajléktalanokat támogat a tolvaj cica pénze

A megátalkodott jószág fura szokására jótékonysági akciót építettek, ezzel csökkentve az állat által érzet bűntudatot. Csak vicceltünk, a macskák nem éreznek bűntudatot. A sztori ettől még igaz.

A notórius elkövetőt CASHnipnek hívják (a macskamenta angol megfelelője a catnip és a ‘cash’ szavak összevonásával), fő működési területe pedig a tulsai GuRuStu reklámügynökség főhadiszállása. A cicát eredetileg azért hozták el egy menhelyről, hogy egereket fogjon, azonban idővel mindenki beleszeretett, ezért őt tették meg a cég kabalájának.

Az ügynökség dolgozói néhány hónapja azonban különös felfedezést tettek: az iroda üvegajtaján túl minden reggel nagyobb halom papírpénzt találtak a földön a macska mellett.

Eleinte nem tudták mire vélni, aztán rájöttek, hogy amikor zárva van az iroda, a járókelők úgy próbálják meg felkelteni a cica érdeklődését, hogy egydollárosokat csúsztatnak át az ajtó alatti résen. Azzal pedig kevesen számolnak, hogy CASHnip ilyenkor kíméletlenül lecsap, elragadja a pénzt, aztán előre megfontolt szándékkal soha többé nem adja vissza.

Egy idő után ennek híre ment és sokan már csak azért keresték fel az irodát, hogy pénzt csúsztassanak a macskának. Az ügynökség dolgozói ezután úgy döntöttek, hogy a CASHnip által elcsórt dollárokat a hajléktalanokat segítő Tulsa Day Center for the Homelessnek adományozzák. Az iroda ajtaján pedig azóta felirat hirdeti a jószág különlegességét:

CASHnip cica egy aranyszívű simlis. Le fogja nyúlni a pénzedet, és a tulsai hajléktalanoknak adományozza. Csúsztass egy dollárt az ajtó alá és nagy áldásban lesz részed.

Amióta a feliratot elhelyezték a bejáratnál, CASHnip több mint száz dollárral járult hozzá a tulsai hajléktalanok megsegítéséhez. A rafkós cica további kalandjairól bárki tájékozódhat, a nagy népszerűségre való tekintettel ugyanis saját Facebook-oldalt csináltak neki.

// forrás: nlcafe

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..