Halott kiscicát élesztett újra a tűzoltó! (ViDEÓ)

Sokadszorra, könnyes szemmel nézzük ezt a több, mint 4 éves videót: amit látunk, az nem csak felemelő, de a tűzoltók igazi nagybetűs EMBERSÉGÉRŐL tesz tanúbizonyságot.

Ugyanis a tűzoltóknak nem csak az emberi élet számít. Minden apró élőlény fontos, és ezt Cory Kalanick be is bizonyította. A tűzoltók körében bevett szokás, hogy a bevetésen videók is készülnek és a modern, apró, ellenálló sportkamerák itt is jó szolgálatot tesznek, különösen, amikor egy füsttel elárasztott házban egy élettelen kiscicát találnak, majd a sikeres újraélesztést is rögzítheti a kamera.

A történetünk főhőse Cory Kalanick, aki a kaliforniai Fresno városának egyik tűzoltója. A tűzoltó elárulta a CBS47 csatornának adott interjúban, hogy a fejére szerelt kamera mindig forog, amikor egy esethez kivonulnak. Azon a napon egy családi házat kellett oltani, amiben egy füstmérgezést szenvedett kismacska élettelen testét találták meg, de Cory gyorsan kapcsolt és rögtön a szabad levegőre vitte, ahol friss oxigént adott neki, vízzel locsolgatta és percekig masszírozgatta.

A parányi házi kedvencbe végül visszatért az élet és egy apró nyávogással adta a tűzoltók tudtára, hogy a kilenc életéből még maradt hátra néhány.

// forrás: petapixel

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..