Hogy viselkedik egy macska, aki rossz fát tett a tűzre? Természetesen tagad.

2018. február |

Doromboló, pihe-puha, dörgölőzős és rettenetesen cuki négylábúak. Hogy kik ők? Természetesen a macskák. Angyali külsejük mögött ugyanakkor jókora adag csintalanság rejtőzik, ám ők ezt cseppet sem bánják.

A cicák kifejezetten élvezik a rájuk irányuló figyelmet, akkor is, ha tudják: vaj van a fülük mögött. A macskáknak nincs szégyenérzetük, szégyenérzet nélkül viszont bűntudatuk sem lehet. De éppen ez teszi őket igen szórakoztatóvá. Hiszen, ahogy a vicc mondja: a kutya látja, hogy eteted, itatod és gondoskodsz róla, ezért azt gondolja, te vagy az Isten. Míg a macska látja, hogy eteted, itatod és gondoskodsz róla, ezért azt gondolja: ő az Isten. Összeválogattunk pár különösen vicces négylábú jelenséget, ami a legtöbb cicagazdinak ismerős lesz.

 

Kisebb vagyont költött az állatorvosra, de ilyen diagnózisra nem számított.

Sónak hívnak, és a gazdim egy kisebb vagyont hagyott miattam az állatorvosnál, hogy kiderüljön, semmi bajom. Csak felzaklatott, hogy a férfiember – akit egyébként jobban csípek – egy hétig távol volt.

Sónak hívnak, és a gazdim egy kisebb vagyont hagyott miattam az állatorvosnál, hogy kiderüljön, semmi bajom. Csak felzaklatott, hogy a férfiember – akit egyébként jobban csípek – egy hétig távol volt.

Hello, a nevem Yuki. Szénhidrátfüggő vagyok. Minden zacskót szétrágok, csak hogy hozzáférjek a zsákmányhoz, aztán tökéletesen játszom a hülyét, amikor a gazdi megkérdezi, mi történt.

Itt Freddie és Frida. Éppen a jól megérdemelt köszönetet várjuk, amiért hoztunk a szolgának egy halott csótányt.

A nevem Milo, és a szolgával minden este ágyba vitetem magam. Elvégre miért sétálnék? Hiszen király vagyok.

Narancs Julius vagyok. A saját virágboltomban élek. Próbálj csak meg fizetni, vagy egyáltalán, bármire rátenni a kezed. Meglátjuk, mi történik!

A nevem Frayer. A gazdi nem enged fel az asztalra, de technikailag nem is vagyok rajta, hiszen a laptopon fekszem, és bámulom az egeret.

Hello, Minnos vagyok. A gazdi felvásárolta a világ legmenőbb macskajátékait, de az egyetlen életcélom, hogy flakonokat szaglásszak, tapogassak és bámuljak.

Itt Phoenix, aki imád cipődizájnerként tevékenykedni, utána pedig nagyokat pihenni.

 

// forrás: femina

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..