Macskával gyógyul a szorongó kutya

Nincs olyan szorongás, amit ne tudna feloldani egy selymes szőrű kiscica, még akkor is, ha a szorongó személy egy kutya. Mikor Samantha Kreisler örökbe fogadta a Lady nevű kutyust, tisztában volt vele, hogy nem lesz egyszerű dolga az állattal.

Ladynek nemcsak az emésztésével és a bőrével voltak problémái, a legnagyobb gondot az okozta, hogy szinte belebetegedett, mikor Kreisler kitette a lábát a lakásból. Mivel a nő nem vesztegelhetett örökké a kutyus mellett, zseniális megoldást talált a szorongó Lady számára: befogadott mellé egy tündéri kiscicát!

Az ötlet onnan jött, hogy megfigyelte, a kutya rövid idő alatt összebarátkozott a szomszéd Bruce nevű macskájával. Ezek után nem is volt olyan meglepő, hogy

a befogadott cicus, Kitty azonnal Lady legjobb barátja lett

Együtt játszanak, együtt alszanak, gyakorlatilag el sem mozdulnak egymás mellől. A kutyát pedig mintha teljesen kicserélték volna: korábban rendszeresen hányt, mikor Samantha elhagyta a lakást, most békésen szunyókál Kitty oldalán… Úgy tűnik, a terápiás kiscica még a kutyáknál is bevethető!

// forrás: metro

 

Post Author: cicanyadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .