Új kutyus érkezett a házba, a macskának nagyon nem tetszett – vicces képeken a kutya-cica viszonyok

Szappanoperába illő drámai és egyben humoros a cicák és a kutyák viszonya.

A macskák és a kutyák kapcsolatát több film és rajzfilm is megörökítette már, nem is véletlenül. Annyira sokféleképpen tudnak viszonyulni egymáshoz, hogy az néha még a gazdikat is meglepi.

A közhiedelemben leginkább az az elképzelés él, hogy a kutyusok nem szeretik a cicákat, és ők lesznek a főnökök, ha mégis együtt kell élniük. A valóság azonban sokszor teljesen más.

Vicces fotókon a kutya-cica viszonyok

Van, hogy a cica egyáltalán nem örül az új családtagnak, és ezt látványosan meg is mutatja, de olyan is előfordul, hogy a macska lesz az úr a háznál, és ott szúr ki a kutyussal, ahol csak tud. Persze, azért nem csak rossz viszonyban lehetnek a kedvencek: arra is akad bizonyíték, hogy néha legjobb barátok lesznek. A gazdik pontosan ezekről a változatos, édes és vicces kapcsolatokról osztottak meg néhány pillanatképet a Redditen. A szőrmókok arca mindent elárul a véleményükről.

A cica nem örült az új családtagnak. Tartotta a kellő távolságot, és eldöntötte, hogy a kutya, bizony, nem mehet fel az emeletre, mert az az ő felségterülete.

 

A kutyus ismerkedett volna, de a cica elég látványosan mutatja, hogy nem tetszik neki a dolog.

 

És ez a macska sem örült a próbálkozásnak. A kutyuson látszik, hogy pár pofont kapott már az ismerkedési kísérleteiért.

 

Tűri a puszikat, de nem igazán örül nekik.

 

A cicák úgy döntöttek, az ágy már többé nem a kutyáé. És ezt a kutyus tudomásul is vette, beletörődött, hogy mostantól a földön kell aludnia.

 

A macska grimasza mindent elárul a véleményéről.

 

A kutyus úgy döntött, a cica az övé, így hát aludni is összebújva fognak. A macskának szemmel láthatóan más a véleménye.

 

– Ő az én kutyám – nyávogott mérgesen a cica a gazdira, aki meg akarta simogatni kedvencét.

 

Van azért olyan is, amikor a kutya és a cica legjobb barátok lesznek, és minden percüket együtt töltik, amit csak lehet.

 

És olyan is előfordul, hogy a kutyus azonnal pótmamaszerepet vállal, amikor meglátja az új kiscicát. Egyszerűen imádni valóak!

// forrás: femina, Váradi Melinda

Post Author: cicanyadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .