10 “kínos” szitu, amit minden macskás ismer

Az alábbi szituációk valószínűleg mindenkinek ismerősek lehetnek, akik éltek már egy fedél alatt macskával.

1. Amikor elhatározod, hogy másokkal is megosztod mennyire gyönyörű, aranyos és imádnivaló a cicád és mindezt egy vadiúj, likegyanús Instafotón szeretnéd prezentálni. Nos a fenti jelzőket egyedül a macskád nem tudja magáról és kategorikusan meghiúsítja minden fotózós próbálkozásodat. Bemozdul, elfordul, leugrik vagy egyszerűen csak halálosan unja az egészet.

 

2. Amikor végre rászánod magad a takarításra, de még így sem megy minden egyszerűen, mert a cicád mindezt egy újabb ellenállhatatlan felhívásnak veszi a játékra. Ugyanez ajándék csomagoláskor…vagy amikor beágyaznál…vagy teregetéskor…vagy….a lista végtelen ugye?

 

3. Tegye fel a kezét az, aki hasonlót tapasztalt tavaly karácsonykor! Nem? Még megtörténhet…

 

4. Amikor valaminek épp a közepén tartasz, például a csomagolásnak, de a cicád úgy gondolja ez csak egy újabb tökéletes helyszín a terpeszkedésre. Az utazás várhat!

 

5. Egy macskával aludni? Szinte lehetetlen vállalkozás. Sosem akkorra időzíti a szunyát, amikor te álmos vagy, az éjszaka közepén az arcodra mászik vagy hajnalok hajnalán követeli a simogatás adagját. De a remény hal meg utoljára…

 

6. Amikor egyszer csak a semmiből tűnik elő, lehetőleg úgy, hogy a lábaid köré fonja magát és mindenképpen hasra ess benne. Ilyenkor szinte mindig van a kezedben egy tál kaja, egy folyadékkal teli pohár, egy adag frissen mosott ruha…vagy bármi, amit elejthetsz.

 

7. Amikor bevásárlólistát írnál… mondom írnál…

 

8. Amikor mindenbe belemászik, aztán csak pislog ki a zacskóból, táskából, dobozból, fiókból… persze mindig abból, amire éppen szükséged van.

 

9. Amikor éppen akkor telepedik az öledbe, amikor te elindulnál elintézni valamit… vagy csak nem akarja elhagyni azt… soha.

 

10. Amikor királynői/királyi méltósággal átgyalogol a laptopodon, miközben te természetesen egy izgalmas csetelésbe bonyolódsz valakivel: vbjgez4zgéohfklndfkld. Hmm… na ebből magyarázd ki magad!

// forrás: imadomamacskam

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..