4 évvel a földrengés után találkoztak ismét

2016. augusztus 24-én Olaszország középső részét 6,2-es erősségű földrengés sújtotta. 4000 ember vesztettel el a házát vagy lakását, és körülbelül 300-an haltak meg. Dora egyike volt azoknak, akik elvesztették otthonukat. És mellette a Mimmo nevű cicája is eltűnt a katasztrófa során.

Vajon csapdába esett a romok között? Talán a félelemtől menekült el? Nem tudta, de nem hagyta abba a keresését, és reménykedett, hogy újra láthatja őt. Soha nem fogjuk megtudni, hol volt Mimmo a három és fél év alatt, de 2020-ban Mimmo előkerült.

Dora egyik ismerőse videókat és fotókat posztolt a Facebookon, ahogy találkozik a gazdi a cicával.

Senki sem tudja, hogy Mimmo milyen messzire futott, vagy hogy valaki befogadta-e, vagy csak egyszerűen eltévedt. De amikor hazatért, jól tápláltnak és egészségesnek tűnt.

De úgy tűnik, Mimmo cica örül, hogy otthon van, és újra együtt lehet a gazdájával.

Mimmo pofikáján van egy kis karmolás, ami lehet, hogy egy másik macskával való verekedésből származik.

Bizonyára nem Mimmo az első háziállat, aki megijed és eltűnik egy természeti katasztrófa során. Valószínűtlen, hogy valaha is megtudjuk, hová ment Mimmo ez idő alatt, vagy min ment keresztül.

Mondanunk sem kell, hogy örülünk, hogy újra otthon van, ahová tartozik, egy olyan gazdival, aki nagyon szereti őt.

 

 

 

// forrás: ronproject

Post Author: cicanyadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .