A cica vitatkozni kezd a gazdival, mert nem akarja beengedni a házba

Nem csak mi emberek tudunk dühösek lenni, hanem kedvenceink is. Legtöbbször ha valami problémájuk van, csak halkan nyávognak a gazdinak, hogy segítsen neki. Az alábbi videóban szereplő macska azonban annyira felháborodott gazdája viselkedésén, hogy már vissza is beszél neki!

A gazdi csak most tette ki macskáját, hogy elvégezze a kis és nagydolgát, de ő már néhány másodperc múlva be szeretne menni a házba. Természetesen WC-n nem járt, de már befele könyörgi magát. A gazdi nem szerette volna még őt beengedni, amin a macska annyira felhúzta magát hogy hangot adott az érzelmeinek.

Olyan veszekedésbe kezdett a négylábú, amit nem lehet nevetés nélkül végig nézni! Szegény cica annyira be akart menni, hogy még rá is fújt a nőre. Ezután a gazdi mondja neki, hogy “Rám ne fújj!”, de ennek semmi hatása sincs. A macska ugyanúgy mondja csak a magáét, még szóhoz sem hagyja jutni gazdáját. Persze a vicces előadás után biztos beengedték őt… 🙂

Post Author: cicanyadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .