A kutya világra hozott négy kölyköt, de a szomszéd macska ellopta az összeset

A macskák a világ legrejtélyesebb élőlényei. Néha nagyon idegesítőek tudnak lenni, máskor pedig a legaranyosabb énjükkel levesznek minket a lábunkról.

A videó főszereplője egy Kitty nevű cica, aki nemrég hozta világra a kölykeit. Sajnos az összes kiscica megbetegedett és néhány nappal a születésük után meg is haltak. De eközben a szomszéd kutya is tevékenykedett egy kicsit, ő is világra hozott négy kölyköt. Smoochie kiskutyái szerencsére teljesen egészségesek voltak. Az anyakutya azonban nem szerepelt valami túl jól szülőként: figyelmen kívül hagyta a kölyköket, akik persze folyton éhesek voltak. Smoochie persze teljesen jó kutyus volt, de anyának – hát nem a legideálisabb volt.

És a Kitty nevű cica észrevette, hogy a kiskutyák rossz nevelésben részesülnek, ezért a “mancsába” vette az irányítást. Az összes kölyköt ellopta a kutyától. Ellopta! Hazavitte és elkezdte őket gondozni.  Az egykori anyamacska úgy vigyázott rájuk, mintha csak a saját kölykei lennének. Egész nap velük volt, gondozta és etette őket. Kitty végül négy egészséges kutyust nevelt fel. A kiscicái elvesztése nagyon megviselte, de a kiskutyák által kapott szeretet kárpótolta őt egy kicsit.

A természet mindig képes lenyűgözni! ☺

Post Author: cicanyadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .