A macskák – sőt: a Macskák – támogatják a kutyák örökbefogadását

2019. október |

A Madách Színház társulatának tagjai, akik a Macskákban játszanak, mindenkit bátorítanak az árva kutyák örökbe fogadására. Maga a kampány amúgy a Vigyél Haza Alapítvány ötlete volt, és egy naptárban testesül majd meg, az eladásból befolyó összeg pedig teljes egészében az árva állatok gyógyítására megy majd.

A képeken a kutyák közt olyanok szerepelnek, akiket az alapítvány a közelmúltban adott örökbe, de néhányan közülük a fotózáskor még gazdára vártak, a színészek közt pedig mások mellett Puskás Péter, Malek Andrea és Kalapács József is beöltözött a képek kedvéért.

Az alapítvány a készülő naptáron egyébként azt is szeretné bemutatni, hogy az állatok szeretete, a zenét – és színházat képviselő embereket is összeköthet. A naptárat november végétől lehet majd megvenni.

A kutyusok kedvéért Bakó Máté, Foki Veronika, Fortuna Zsanett, Gallusz Nikolett, Kalapács József, Kecskés Tímea, Kiss Ernő Zsolt, Malek Andrea, Puskás Péter, Sári Éva, Serbán Attila, Simon Boglárka és Weil Róbert is a fényképezőgép elé állt Andrew Lloyd Webber musicalének szerepeiben.

// forrás: mindekozben

Post Author: cicanyadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .