A Toyger-cicák megvédik a Takarót!

Ezek a mini kis csíkos cicák – toyger cicák – már 3 hetesek, és a mamájuk elment egy kicsit lazítani ugyanis az utóbbi időben a csemétéi kevés pihenést engedélyeztek neki.

De egy pillanat! Mi az a ‘Toyger‘ macska?

A Toyger egy nagyon izgalmas új macskafajta. A fajtanemesítés (a 80-as évektől) során a cél az volt, hogy úgy nézzen ki a macska, mint egy apró tigris – nemcsak a mintázatát, de alkatát tekintve is. Az ideális Toyger narancsszínű fekete csíkokkal, azonban itt a csíkozásnak teljesen körbe kell érnie, mint a tigris esetében. A Toyger ugyan miniatűr tigrisnek néz ki, mégis házimacskaként tartható. Ez a gyönyörű macskafajta nagyon barátságos és ellenálló a gyakori fajmacskák betegségeivel szemben.

Szóval, visszatérve a történetünkhöz! Főszereplőinknek, a kis toyger-cicáknak itt az idő megélni az első nagy kalandot! Bár a szobát még nem hagyhatják el, azért így is rengeteg izgalom adódik.
Egyértelműen Tonya a főnök, bár ő csak egy “kislány”(termetre nagyjából ugyanakkora, mint a többiek) de ő rettenthetetlen! Korán rájött, hogy ha valamit el akar érni az életben, akkor irtó hangosan nyávogni a célravezető.

Még Jaegar, a család nagytermetű kutyája is meghátrál, amikor a “Takarón alvás” kényes témája a napirendi pont.

Persze, picike, úgy lesz, ahogy akarod, csak ne nyávogj már a fülembe idegesítően… 🙂

// forrás: fluffysworld

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..