Azt hitte, titkos udvarlója van, de nagyot tévedett (ViDEO)

Ki ne szeretne virágot kapni? Ha esetleg a vágott virággal akadnának gondjaink, erre az esetre is van megoldás, a cserepes verzióval, így azért általánosságban elmondható, hogy jó érzés virágot kapni, valamilyen formában.

Na nem bonyolítjuk túl, a lényeg, hogy az angol nő, Rosie szeret virágot kapni. És kapott is! Ráadásul nem is egyet, a teraszán elhullajtva. Gondolta is, hogy titkos hódolója akadt, aki ezzel a különlegesen romantikus – és kissé ijesztő – módszerrel próbálja meghódítani a szívét.

Rosie oldalát már furdalta a kíváncsiság, de csak nem bukkant a nyomára az illetőnek. Egészen addig, mígnem egy nap éppen a konyhában tevékenykedett, amikor megpillantotta azt a bizonyos rajongót, aki nem más volt, mint a szomszéd macskája, Willow.

A cica összesen legalább 10 virágot hozott a szomszédnak, miután ellopta őket a gazdája kertjéből… Rosie pedig nem maradt hálátlan a kedves gesztus után, némi simogatás és jutalomfalat volt a jussa a szőrös udvarlónak. Willow egyébként a környék kedvence, és mindenhol szívesen látják vendégül a romantikus cicát.

// forrás: lovemeow, bors

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..