Bronzszobrot emeltek Brutusnak, a szupermarket legendás macskájának

A bolt vásárlói több mint egymillió forintnak megfelelő összeget adtak össze, hogy a Brutus nevű macskát szoborba önthessék.

Brutus mindennap 200 métert sétált otthonától, hogy ellátogasson kedvenc helyére, egy Morrisons szupermarketbe. A walesi cica gyakorlatilag minden napját az áruval megpakolt sorok között töltötte, lopni maximum egy kis figyelmet szokott a vásárlóktól, egyébként illedelmesen mustrálta a frissen érkezett hús- és halárut.

Idén az üzlet minden vásárlóját megrázta, mikor megtudták, hogy (a saját Facebook-oldallal is rendelkező) Brutus meghalt, és azonnal azon kezdtek gondolkodni, hogyan állíthatnának méltó emléket neki. Végül egy szobor állítására esett a választásuk. A 45 centiméter magas bronzszobrot az üzletben állították fel, így a vásárlók továbbra is köszönhetnek a környék legbarátságosabb cicájának.

Mi, a magunk részéről imádjuk ezt a történetet, és persze rögtön az jutott az eszünkbe, hogy vajon Magyarországon megtörténhetne-e ez az eset, vagy a szőrös szívű ellenőrök rögtön bírságolnák azt a boltot, ahol macskával találkoznak a sorok között…

// forrás: nlcafe

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..