Egy cica könnyíti meg a szemüveg elfogadását a gyerekekkel

2021. március |

Nehéz egy kisgyermekkel elfogadtatni, hogy szemüveget kell hordania átmenetileg vagy örökké, úgyhogy egy cica segítségét veszik igénybe, aki húsz féle szemüvegkeretet mutat be a kis pácienseknek.

Facebook ► @trufflesthekitty
Instagram ► @truffles_the_kitty
Website ► www.trufflesthekitty.com

Sok kisgyerek érzi rosszul magát a szemüveg miatt, a gyerekek sajnos könnyen kerülnek csúfolódás kereszttüzébe az új viseletért. Már a szemüvegre odafigyelés és hordás is megterhelő lehet egy apróság számára, de még nehezebb, ha még ezért a többiek ki is gúnyolják. Hogy valamicskét megkönnyítse a szemüvegessé válás nehézségeit a kicsit számára, Danielle Crull optikusmester Truffles nevű macskáját vetette be.

A 2016-ban megmentett fekete-fehér cica, aki annyira barátságos, hogy még az sem zavarja, ha egész nap szemüveget kell hordania. Úgyhogy igazán könnyedén sajátította el a szemüvegviselést is gazdája kedvéért, ami látszólag nem is különösebben zavarja, a gyermekeknek viszont rengeteget segít ezzel.

Már 4 hónapos ügyfelek is vannak, de leginkább a 2-5 éves korosztály jelenik meg a pennsylvaniai optikában, akik rettentően imádják a sorstárs cicust. Ha egy macsek is ilyen menő szemüvegben, ők miért ne lennének azok? Alkalmanként átmenetileg féloldali szemtakarással is szolidaritást vállal egy kisfiúval vagy kislánnyal.

Az ötlet remekül bevált, Truffles minden hónapban a hónap dolgozója, és mosolygó arcocskák kísérik a mindennapjait. Ez lett az ő munkája, a küldetése, amiért cserébe fürdőzik az emberek szeretetében.

// forrás: boredpanda, hobbiallat

Post Author: cicanyadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .