Egy férfi örökbefogadott egy fekete kiscicát. 7 év után azonban a macska egyszer csak átalakult!

Amikor David 10 évvel ezelőtt hazavitte Scrappy-t, a fekete cicát fogalma sem volt róla, hogy a macskája ekkora átalakuláson fog átmenni. Akkoriban ő csak egy aranyos, bátor, fekete kiscica volt.

Bár furcsán hangzik, de igaz, hogy a fekete macskákat más macskákhoz viszonyítva alacsonyabb áron meg lehet vásárolni, illetve több fekete cica lakik a menhelyeken. Ennek oka, hogy sokan még ma is hisznek a fekete macskákkal kapcsolatos babonasákban.

Scrappy nagyon jól feltalálta magát az új otthonában, és David is egyre jobban megkedvelte. A kiscica nagyon szeretett játszani különböző játékokkal a szobában, de a szabadban is szeretett időt tölteni. És, persze, gyakran csak ült az ablakban és nézte, hogy mi történik odakint.

Amikor Scrappy betöltötte a hetedik évét, David észrevette, hogy a fekete bunfája kezd megváltozni és helyenként fehér foltok jelennek meg rajta. Az elején úgy nézett ki, mintha zúzmara lenne. Kiderült, hogy a cica pigmenthiányban szenved, melynek következtében bőrén és szőrzetén a festékhiány vesztesége miatt fehér foltok jelentek meg. Ez a betegség embereknél és állatoknál egyaránt előfordulhat.

Néhány év alatt a cica színe teljesen átalakult: az évek során az egykor szénfekete cica úgy nézett ki, mintha jég fagyott volna a szőrére. Egyre jobban kezdett hasonlítani egy mitikus lényhez, és a szokatlan megjelenésével elnyerte a rajongók tetszését.

 

 

 

 

// forrás: buzzblog

 

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..