Egy hölgy hazavitt egy idősebb cicát a menhelyről, de aztán rájött, hogy ezzel elválasztotta a cicát a legjobb barátjától

Két gyönyörű macskát dobtak ki az “Anne barátai” nevű Maryland-ben található állatmenhely előtt. Egy hölgy aztán az egyik macskát örökbe fogadta, de nem tudta, hogy ezzel elválasztja a barátjától.

A kedves cica pár Mojo és Max. A tizenegy éves Mojo-nak szerencséje volt, őt azonnal befogadta egy hölgy, de az új gazda hamar észrevette, hogy valami nem stimmel. Mojo legjobb barátja, a 16 éves Max ugyanis ott maradt a menhelyen.

A két macska elválaszthatatlan volt, mielőtt a menedékhelyre kerültek. Szerencsére az új gazdi, látva, hogy milyen kedvetlen és levert az új jövevény, később visszament a menhelyre, és haza hozta a másik macskát is, Max-et. És ekkor helyre állt a világ rendje. 🙂

Fontos megjegyeznünk, hogy a magyar menhelyeken is sok idősebb macska van – a gazdik könnyebben fogadnak be egy kölyökmacskát, mint felnőtteket –, ha teheted, fogadj te is örökbe egy felnőtt macskát.

// forrás: lovemoew

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..