Egy macska fogadta be az árván maradt mókusbébit (ViDEO)

A videó, amit most fogunk mutatni nektek, kb. 12 évvel ezelőtt készült, de még mindig ugyanolyan nagy hatással van az emberekre, mint akkor. Mary Cummins, egy los angalesi állatmentő készítette a cicájáról és egy mókusbébiről. 2015. decemberében akadt a videóra, amikor szortírozta a régi fájljait.

Állati szeretet

Cummins azt írta, hogy a macskája a hátsó kertben két árván maradt mókusbébire bukkant, ám ahelyett, hogy bántotta volna őket, inkább elkezdte gondozni a piciket. Az apró állatokat aztán – amint megerősödtek – visszavitték a vadonba, ahol remélhetőleg hosszú, boldog életük volt.

De ami még ennél is fontosabb: Cummins macskája egy olyan örökérvényű tanítással szolgált mindenkinek, amit soha nem szabadna elfelejteni: a másokról való gondoskodás, az önzetlen szeretet és segítség fontosságát.

Cummins non-profit szervezete, az Animal Advocates állatok ezreit mentette meg létrejötte óta: többek között rókákat, mókusokat, egereket, patkányokat és denevéreket is.

// forrás: femcafe

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..