Együtt alszol a macskáddal? Ha igen, ezekről a dolgokról feltétlenül tudnod kell!

Az orvosok, kutatók az évek folyamán azt figyelték meg, hogy azokban a családokban, ahol van macska, jobb az emberek közérzete, ritkábbak a betegségek, és ha ki is alakulnak, azok hamarabb gyógyulnak meg.

A macskáknak gyógyító energiáik vannak

A macskákban jelen van egy különleges elektromágnesességet érzékelő és kibocsátó berendezés, amelynek segítségével képesek megérezni, ha valakinek valamilyen szerve nem működik megfelelően, ilyenkor a macska rendszerint ahhoz a területhez fekszik közel, és addig ül ott, ameddig meg nem gyógyul az illető.

A szőrgombócok az idegrendszeri problémákkal küzdőkön is segíthetnek, hiszen nyugtató, önbizalomnövelő, optimista hatást váltanak ki.

Macskával a szívbetegségek ellen

A macska remek kardiológus, hiszen aki magas vérnyomásban szenved, annak csökkenésében remekül tud segíteni egy cicus, de annak is, akit szélütés, vagy szívroham ért. Egy amerikai felmérés során megállapították, hogy a macskát tartó személyek esetében 30-40 százalékkal alacsonyabb a szívroham kockázata.

A cicák az agyműködésre is jó hatással vannak

A szakértők azt is megvizsgálták, hogy a macskát tartó embereknek mennyire friss a memóriájuk, és arra jöttek rá, hogy akik gyakran simogatják kedvencüket, ezzel a tenyerükön olyan pontokat stimulálnak, amelyek hozzájárulnak a memória hosszútávú megőrzéséhez, sőt képesek csillapítani a lázat, erősíteni a csontozatot.

Lány cica, vagy kandúr

A bioenergetikai mérések alapján kiderült, hogy a nőstény macskák gyógyító, nyugtató ereje nagyobb és fejlettebb a kandúrokénál. A lány cicák inkább az ideg- és keringésrendszeri betegségekre vannak jó hatással, a kandúrok pedig az ízületi betegségekben szenvedők számára hozhatnak enyhülést.

A fekete macska remek választás

A fekete cicák nagyon sok negatív energiák képesek elszívni, ezért nagyon jól jönnek ott, ahol szükség van egy energetikai nagytakarításra. Emellett hozzájárulnak az emésztés javításához, valamint a magas vérnyomás csökkenéséhez.

// forrás: filantropikum

Post Author:

1 thought on “Együtt alszol a macskáddal? Ha igen, ezekről a dolgokról feltétlenül tudnod kell!

    Sándor Klára

    (2019-06-14 - 16:58)

    Imádom őket

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..