Ez a cica 12 mérföldet sétált, hogy visszajusson gazdáihoz, mégsem kellett nekik

Még februárban gondolta úgy a Toby nevű cica családja, hogy nem kívánnak vele többet foglalkozni, ezért elajándékozták. A macskát erről viszont nem kérdezték, és mivel nem értette, miért kellett szeretett családjától elkerülnie, egy jól szervezett szökéssel lelépett a kényszer otthonból. 12 mérföldet sétált, majd leült családja észak-karolinai otthonának ajtajába, és büszkén megmutatta, hogy a félreértésnek vége, ő bizony itthon van.

A megható jelenetre a család viszont nem úgy válaszolt, ahogy azt ilyenkor gondolnánk, és a cica hűségére fittyet hányva úgy döntöttek, végleg megszabadulnak tőle. Egy menhelynek adták, azzal a kikötéssel, hogy el kell altatni. Ezt a befogadók nem tették meg, ellenben számos egészségügyi vizsgálatok végeztek Toby-n, akinél ezután meg is kezdték a szükséges kezeléseket.

Nem sokkal később új gazdit is sikerült találni, így a bánatos szemű macska most már végre az őt megillető, szerető családnál lehet, két másik macska társaságában.

// forrás: bors, thedodo

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..