Hétfő reggel ez a macska te vagy! Meg mi is. Meg mindenki

Japán fővárosában él ez a cica, amely tökéletesen bemutatja azt, amire mindenki vágyik a hét első napján. A Busao nevű jószág és gazdája Tokióban élnek, ahol jelenleg elég kemény hideg uralkodik, nem véletlen, hogy a macska a sintoista vallás szellemeinek kijáró tisztelettel és imádattal bámulja… a hősugárzót.


BUSAO NAPI RITUÁLÉJA: ÓRÁK HOSSZAT ÍGY MELEGÍTI MAGÁT (FOTÓ: BORED PANDA)

„Nagyon hideg van most errefelé” – mondta Tan Ryuji, Busao gazdája a Bored Pandának nyilatkozva. Ezt készséggel el is hisszük neki.


A TAPPANCSOKNAK IS JÁR EGY KIS MELEGSÉG (FOTÓ: BORED PANDA)

Bár azt nem tudjuk, hogy a négylábúnak hány szál bajsza veszett oda a hősugárzóval való ölelkezés közben, biztosak vagyunk benne, hogy történt hasonló baleset, főleg, hogy Busao gyakorlatilag tetszőleges ideig képes folytatni a képeken látható gyakorlatot.


AZÉRT CSAK ÓVATOSAN A RÁCSNÁL! (FOTÓ: BORED PANDA)

Tan azt is elárulta, hogy a macska az Ibaraki prefektúra utcáin kóborolt, mielőtt befogadta volna. Életkora ugyan pontosan nem tudható, de gazdája szerint nagyjából 9 éves lehet.


A NIRVÁNA VALAMI ILYESMI LEHET (FOTÓ: BORED PANDA)

Busao rendkívül népszerű az interneten, Facebook-oldalát és Instagram-csatornájátis ezrek kísérik figyelemmel. A képek között egy másik cukiságot, egy akita fajtájú kutyust is találni, érdemes körülnézni bármelyik oldalon.


ELÉRTE AZ ÜZEMI HŐMÉRSÉKLETET, ITT AZ IDEJE EGY KIS SZUNYÁLÁSNAK! (FOTÓ: BORED PANDA)

A cicának köszönjük a hétindítást! Busao az alábbi fotóval búcsúzik most, mert tudja, hogy legszívesebben mindenki követné a példáját így hétfő reggel.

// forrás: nlcafe

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..