Így segít a cica rajtad és a karmádon

Így javíthat a cica a karmádon!

A házi macska és a kutya egy-egy ember mellé szegődik. A kutya “segít” a vadászatban, őrzi a falkát, az otthonunkat, és persze minden kívánságunkat lesi, várja, hogy feladatot adjunk neki. Hálás, szereti a gazdáit, és a gazdik is szeretik a kutyáikat. És mit csinál a macska?

A macska nemcsak a kis kártevőket takarítja el a környezetünkből. A macskák mágusok! Egyesek szerint képesek arra, hogy finomhangolják az otthonunk rezonanciáját, és korrekciót végezzenek el, ha szükséges, és akár saját magukat, akár gazdájukat képesek meggyógyítani. Sok macskatulajdonos olyan történetekről számol be, hogy megsimogatták kedvencüket, vagy épp csak beszéltek hozzájuk, és elmúlt a fejfájásuk, vagy vérnyomásuk normalizálódott.

Szerintünk a kutyák is hasonlóan jótékony hatásúak a gazdiknak, de térjünk vissza a macskákra.

Amikor testünkben elakadás van, az energiáink megváltoznak. Mindezt a macska érzékeli és megy, hogy mentse a gazdáját.

Azonban ezeknek a bolyhos szépségeknek a mágikus képességei itt nem érnek véget. A macska egyfajta mutatója lehet a jól-létünknek. Amikor minden rendben van életünkben, a macskánk nyugodt, sokat alszik, és jó az étvágya, az emésztése is megfelelő. Viszont, ha kedvencünk indokolatlanul ideges, nem eszik jól, furán viselkedik, akkor az azt is jelentheti, hogy valami rosszul működik. Általában a legérzékenyebb macskák nagyon szenzitíven reagálnak a családban zajló veszekedésekre – a konfliktusokban igazságtalanul érintetteket igyekeznek elhalmozni szeretetükkel. Ha például egy szülő megfeddi a gyermeket, a macska oda fog dörgölőzni hozzá, hogy megsimogassák őt, ezzel megnyugtatva.

// forrás: lotusz, esotericblog

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..