Kóbor macska fogadta be az árván maradt pitbull kölyköt

Az egynapos pitbullt anyja eltaszította magától. Egy frissen kölykedzett macska fogadta be. A hír már jó régi (2013-as), de a csodálatos dolog látni, ahogy az élet elrendezi a dolgokat, ezért közreadjuk. 🙂

Egy aranyszívű macska fogadta be a csupán egy napos pitbull kölyköt, akit az anyja magára hagyott. Noland, a pitbull és anyja a Cleveland-ben található Animal Protective League menhelyen éltek.

A kiskutyára a menhely dolgozói találtak rá egy clevelandi garázs mellett. A csupán pár napos kiskutya már tele volt bolhákkal és látszott rajta, hogy senki nem foglalkozott vele. Megtalálói azonnal bevitték őt a menhelyre, ahol meleget és biztonságot adtak neki.

Itt találkozott a Lurlene nevű anyacicával, aki habozás nélkül szárnyai alá vette a kutyust. Nolandre így a macska kezdett el vigyázni, akinek egyébként már volt néhány saját kölyke.

Lehet, hogy Noland számára először furcsa lehetett kiscicák között lenni – bár inkább azt valószínűsítjük, hogy olyan pici kutyaként még fogalmasa sem lehetett, hogy mi történik vele -, de alig pár óra alatt beilleszkedett az új családjába. Sőt, a kis pitbull alomba illeszkedése olyan jól sikerült, hogy később még az almostálcát is megtanulta használni.

A menhelyi dolgozókat nem hagyta nyugodni az eset, kíváncsiak voltak, hogy kitől származhat a kutya ezért néhány héttel később visszalátogattak a garázshoz. Az egyik közeli kertben ráleltek a kiskutya anyjára is, akit „gazdája” rettenetes körülmények között tartott. Mint aztán kiderült nem csak verte, de éheztette is a kutyát. Miután kihívták a rendőrséget, a férfit előállították állatkínzás vádjával, az önkéntesek pedig elszállították az anyakutyát a menhelyre. Noland így találkozhatott az édesanyjával és együtt játszhattak.

 

 

 

Post Author: cicanyadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .