Labradorok lopták el a postás ebédjét, cuki üzenettel kértek elnézést

2018. július |

A postás szerencsére nem haragudott, főleg, miután a kutyusok gazdija kedves üzenetben kért elnézést.

Bear és Bull, a fekete labradorkeverék testvérek gyakran keverik bajba magukat. Gazdijuk, Carol Jordan azonban minden csínytevésüket megbocsátja. De mi a helyzet, ha egy idegennel szemben garázdálkodnak a kutyusok?

A két kutya legutóbb a postást károsította meg. Míg kiszállt a kocsiból, hogy kiossza a leveleket, a kutyák beugrottak az ülésre, és rárepültek az ebédes dobozára. A postás nem vette a szívére a dolgot, sőt figyelmességéről tett tanúbizonyságot azzal, hogy egy kedves üzenetet hagyott a gazdinak, amelyben tájékoztatta, hogy a kutyák megettek némi répát, tojást és tökmagot – ha esetleg fájna a hasuk.

A kedves üzenet meghatotta a gazdit, aki viszonozta a gesztust: egy ebéddel lepte meg a postást a következő sorok kíséretében: „Bocsi, hogy megettük az ebédedet. Köszönjük, hogy megosztottad velünk! Bear és Bull Jordan. Ui.: A gazdánk köszöni, hogy írtál. Mi annyira nem, mert bajba kerültünk miatta. :(”

// forrás: nlcafe, the dodo

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..