Megjelent egy narancsszínű cica az osztályteremben, és nem hajlandó távozni

Senki sem tudja hogyan, miért, de januárban egyszer csak megjelent egy narancsszínű cica a törökországi Izmir egyik általános iskolájának kertjében. Miután összebarátkozott a diákokkal úgy döntött, megnézi a tanórákat is, és beköltözött az egyik osztályterembe.

A macska, akit Tombinak neveztek el a gyerekek, azóta nem akar távozni – a harmadikos gyerekek legnagyobb örömére.

A gyerekek osztályfőnöke eleinte azt gondolta, hogy a macska miatt kevésbé tudnak majd figyelni az órákon a gyerekek, de kiderült, hogy ennek pont az ellenkezője igaz.

Az osztályközösség erősebb lett a teremben tartott állat miatt, a diákok elkötelezettebbek és a macska gondozását is együtt, csapatban intézik. Ráadásul mindig időben érkeznek az iskolába, hogy a becsengetés előtt foglalkozhassanak kicsit Tombival.

Tombi történetét a török közösségi médiában rengetegen megosztották, és mára már egy mozgalom is szerveződött az országban, akik azt akarják elérni, hogy minden általános iskolai osztálynak legyen saját macskája.

// forrás: dodo, mindekozben

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..