Ő a világ legkifejezőbb macskája: nem titkolja az érzelmeit

Elképesztő arcokat vág, és imád fotózkodni.

Rexie egy hároméves cica, aki rendkívül beszédes képet tud vágni, amikor fényképezik. Szívesen pózol, gazdája pedig örömmel készít róla fotókat, amelyeket meg is oszt az emberekkel.
A macska gyakran öltögeti a nyelvét, amikor készül a kép, és nem fordítja el a fejét, mint általában az állatok, amikor rájuk mered a kamera objektívje.

Rexie gyönyörű macska, és imádja, ha fényképezik. Gazdája szebbnél szebb portrékat készít róla.

Olyan, mintha fintorogna

Rexie boldog, szívesen öltözik be és használ különböző kellékeket a fotózásokhoz. A kedvencei a színes sálak, amelyeket gazdája kötött neki. A nyelvöltögetés a macska védjegye, és még meg is várja a cica, amíg a fényképezőgép exponál, aztán visszadugja a szájába rózsaszín nyelvét. Rexie egyébként Oroszországban él, tulajdonosával, Daria Minaeva-val.

Rexie sajnos mozgássérült, mert 5 hónapos korában egy baleset miatt sérült a gerince. Azóta nem tudja a két hátsó lábát használni. Gondoskodó gazdija készített számára egy rózsaszín kis gurulós kerekes szerkezetet, azzal pedig teljes életet él. A kedélyállapota remek, bátran néz minden kihívás elé, és csupa kaland számára az élet.

Daria, a tulajdonos szerint cicája határozottan és látványosan értékeli az életét, és nem hajlandó lemondani az örömteli pillanatokról.

 

Ahogy látszik, Rexie-nek egyedi személyisége van, de emellett sok rajongója is a saját Instagram oldalán.

 

Amikor Rexie ül, a mozdulatlan lábacskái miatt olyan, mintha arisztokratikusan üldögélne, akárcsak egy ember.

 

A cica mindenre képes, ugyanazt csinálja, mint egy átlagos macska, egyedül ugrani nem tud.

 


Az orvosok nem ígérték meg, hogy a cica használni tudja majd valaha mind a négy lábát, de ez nem keserítette el sem a macskát, sem a gazdáját.

 

Egy szerető tulajdonossal lehetőség van arra, hogy egy sérült kisállat is boldogan éljen.
// forrás: femina

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..