Őrület: kávézó emberek, cicák és dajka patik együtt!

Budapesten is van Cat Cafe (amúgy Japánban volt az első a világon), de a Brooklyn Cat Cafe egészen egyedülálló.

Egy New york-i állatvédő szervezet alapította meg a Cat Cafe-t, ami nemcsak azért különleges, mert kávézgatás közben cicákat simogathatsz, hanem mert örökbe is lehet fogadni minden egyes négylábút. De van egy őrületes csavar!

Pár évvel ezelőtt az egyik fekete cicáról, Ebonyról kiderült, hogy leukémiás, ezért nem lehet együtt a többi cicával. Így a gondozók hoztak mellé egy mentett patkányt, Ivory-t, aki a leghűségesebb barátja lett (és aki nem kaphatta el a betegségét). Ebony mindössze fél évet élt, de azt boldogan, szeretetben, fehérszőrű barátjával.

Ebony halála után Ivory a többi cicával is szívesen játszott, így mikor 2 éves korában ő is elpusztult, a tulajdonos úgy döntött, hogy újabb két patkányt ment meg és alkalmazza őket, mint dajkákat. Így Remy és Emil, mint főállású szőrtisztogatók, játszótársak és bújópartnerek “dolgoznak” a kávézóban.

Az egyik vendég elmondta, először idegenkedett a patkányoktól, és tudja, hogy minden embernek a csatornalakó, betegséghordozó jut eszébe ezekről a rágcsálókról. Ám a valóságban okos, játékos és ragaszkodó kisemlősök, akik a Cat Cafe-ban is csodát tesznek.

// forrás: noizz

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..