Senki sem akarta ezt a szomorú kiscicát, de élete egy óra alatt teljesen megváltozott!

Ismerd meg Benben történetét – aki a legszánalmasabb macska az egész interneten. Szomorú sors jutott neki, aztán egy állatmenhely egy esélyt adott neki az életben maradáshoz, de senki sem akarta hazavinni őt, mert gerincsérülése volt, és mély sebek voltak a lábán és a fülén. Ezen kívül az orra is meg volt sérülve, ezért a macska mindig szomorú volt. Nos, kinek kellene egy ilyen macska?

De az életben léteznek csodák: egy nap az állatmenhely egyik dolgozója hazavitte ezt a szerencsétlen macskát és ezután az élete teljes fordulatot vett.

Benben sérülései arra utaltak, hogy valamilyen nagyobb állat megtámadta. Az örökbe fogadó hölgy tudta, hogy nincs sok idő, Benben-t azonnal orvoshoz kell szállítani.

Miután a cica jobban lett, élete egy óra alatt teljesen megváltozott: “Leültünk vele játszani és egy óra múlva már dorombolni kezdett és hozzánk simult.”

Az hiszem rájött, hogy szeretjük őt, ezért teljesen megnyugodott.” És, bár az állatorvos azt mondta, hogy Benben soha többé nem fog járni, a macska jelenleg szaladgál. 🙂

// forrás: tudnivalok

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..