Zenével gyógyítja a kóbor beteg cicák lelkét a zongorista

2017. május

A művész eddig kilenc macskát mentett meg az utcáról és otthont adott nekik. Most már a cicák a leghűségesebb közönsége és legközelebbi családtagjai.

Ismerd meg Sarper Duman-t és legkedvesebb barátait, a cicákat. Duman Isztambulban, Törökországban él, szenvedélye a zene és macska családja.

Minden macskáját az utcáról mentette meg és segített nekik a gyógyulásban. „Most 9 macskám van. Az összes cicára sérülten találtam rá az utcán és minden lehetséges módon segítettem nekik a felépülésben.” – mondta Duman a Love Meow-nak.

„Majdnem minden este zongorázom otthon, és amikor leülök játszani a cicák körémgyűlnek, velem vannak és szeretnek a zongora körül aludni.”

Ha nem játszik éppen akkor a billentyűzeten is szívesen időznek. „Olyan békések és miattuk én is nyugodttá, békéssé válok.” – mondta Duman a Love Meow-nak.

Az egyik cicája vak, vele sokszor hallgatja a madarak énekét.

„A legboldogabb pillanat, amikor Veysel az ablaknál van. Hallgatni a madarak énekét, beszívni a friss levegőt, ez a mi kedvenc időtöltésünk. Minden nap egy órát töltünk együtt az ablakban lógva a kis angyalommal.”

A cicák mind nagyon erősen kötődnek gazdijukhoz, aki megmentette és befogadta őket.

Valahányszor játszik, összegyűlnek és hallgatják. Ők a leghűségesebb rajongók. Néha ők is szeretnének játszani vagy felvidítani gazdijukat egy szép darab játszása közben.

Az egyik cicának annyira tetszik, hogy beszáll egy duettbe is.

A kilencedik macskát csak nemrég fogadta be és csatlakozott családjukhoz. Megmentette az életüket, örök otthont adott a cicáknak és most ők a leghűségesebb társak.

„Ők az életem, ők a szívem, ők a békém” – mondta Duman Love Meownak.

Duman és az ő zongorista cicája. „Nem elég csak hallgatni, együtt kell játszanunk.”

Hallgasd meg az imádnivaló duettet.

// forrás: amarqt

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..