A nő egy beteg kiscicát fogad örökbe – egy év múlva nem hisz a szemének

Mikor Justina Strumilaite örökbe fogadta a kis Brownie-t, nagyon megsajnálta őt és együttérzett az apró cicussal. Brownie nagyon beteg volt akkor és senki nem gondolta, hogy életben marad, írta a Newsner.

Brownie testvéreinél sokkal kisebb volt. Születése után nem olyan sokkal nem volt hajlandó enni, senki sem tudta megmondani miért. Ezen kívül az első két mancsa sem fejlődött olyan szépen, mint testvéreié.

De sem a cica, sem új gazdája nem adta fel a harcot. A kitartó gondoskodásnak köszönhetően a cicus egy idő után lassan elkezdett enni és szép dús bundát növesztett.

Brownie rövid időn belül megerősödött és most úgy viselkedik, mint egy kutyus. Mindenhova követi gazdáját.

Egy évvel később Brownie-ból gyönyörű felnőtt cica lett aki gazdájának sok örömet okoz. A bundája sűrű és fényes, amit kis gazdája Justina minden nap megfésül.

Justina odaadó gondoskodása meghozta eredményét. Brownie szép és erős cica lett. Ne felejtsük el, hogy a legkisebb állatok is nagyon erősek lehetnek. Oszd meg, ha ezzel egyetértesz!

// forrás: csodalatos

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..