Cupcake bemászott a dobozba – és 420 kilométerrel odébb bontották ki

 

Egy nagy-britanniai sziámi cicával esett meg az alábbi kaland, aminek kiváltó oka egyértelműen a cicák dobozokhoz való különös és erős vonzalma.

Julie Baggottnak van egy sziámi cicája, Cupcake, aki a többi macskához hasonlóan szereti a dobozokat. Vagyis szerette, mert arról már nem vagyunk meggyőződve, hogy most is szereti.

Az ominózus napon Cupcake gazdája éppen DVD-ket pakolt egy dobozba, ám egy óvatlan pillanatban a cica beugrott a DVD-k közé, csakhogy Julie ezt nem vette észre, ami majdnem végzetes következményekkel járt. A nő ugyanis a DVD-ket azért pakolta egy dobozba, hogy postára adja azokat, és így is tett. Csakhogy Cupcake is benne volt a dobozban. És benne is maradt még 8 napon át, ami alatt 420 kilométert tett meg Nagy-Britanniában. Nagy volt a meglepetés, amikor a csomagot kibontották és egy majdnem teljesen kiszáradt, alig lélegző cicát találtak a filmek között. Azonnal a helyi állatvédőkhöz került, akik szerencsésen megmentették a nagy utazó cica életét. És hogy teljes legyen a happy end: Cupcake chipes cica, így a gazdáját, Julie Baggottot is megtalálták, aki már-már elhitte, hogy kis kedvence végleg elveszett.

// Forrás: nuus

 

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..