Egy autista kislány és egy cica különleges kapcsolata

Iris Grace 5 évesen már gyönyörű képeket festett. És a legjobb barátja egy cica, aki az autista kislány minden elfoglaltságában készségesen közreműködik.

Iris Grace, az akkor 5 éves autista kislány gyönyörű képeit Monet-hoz hasonlították a kritikusok. Aztán kiderült, hogy nem egyedül alkotja nem mindennapi festményeit: a kislány társa egy cica, Thula, aki a kislány édesanyja szerint mindenhol ott akar lenni, ahol kis gazdája.

Például akkor is, amikor épp képeit készíti, vagy alszanak, de még egy közös fürdés sincs ellenére. „Többet beszél Thulához, mint bárki máshoz”– meséli édesanyja, Arabella.

„Nem kaptunk olyan tanácsot, hogy terápiás állat kéne Iris mellé. De jobban utána olvasva az autizmusnak számos olyan történetet találni, amelyek időről időre bebizonyítják, milyen csodás hatásai lehetnek az állatoknak az autista gyerekekre”– folytatja az anyuka, aki Iris és Thula különleges kapcsolatát fotózza. A további képekből ide kattintva lehet szemezgetni.

Iris-ről és Thuláról könyv is jelent meg ► Amazon

 

// forrás: life

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..