Ez a cica minden nap elment a boltba, és arról “győzködte” az embereket, hogy vegyenek neki ennivalót

2020. március | 

Aztán a kapott kaját felkapja és arrébb viszi. ❤️

A mexikói Tania Sants épp vásárolni indult, amikor a bolt előtt észrevett egy szép, fehér cicát. De nem véletlenül ücsörgött ott.

Ahogy a hölgy bement a boltba, a cica követte őt. És miközben vásárolni kezdett, a cica elállta az útját, sőt: elkezdte egy bizony irányba terelni! Nem nehéz kitalálni, a bolt melyik részlegéhez vezette Taniát a cica. Igen, a kisállat eledelekhez.

Persze, hogy vett neki egy kis kaját!

Másnap nem volt a bolt előtt a cica, ellenben a boltban ez a látvány fogadta.

Az üzlet dolgozói elárulták neki, hogy a cica mindennap itt van a boltban, és “győzködi” a vásárlókat, hogy vegyenek neki kajcsit, majd – mint aki jól végezte dolgát –, eltűnik. De senki sem tudja, hová.

A hölgy úgy döntött, hogy a következő nap kideríti, hol lakik a cica. A vásárlása után titokban követte a cicát. De csak eltávolodott a bolttól, nem ment igazából sehová.

Tania Sants ekkor úgy döntött, hogy örökbe fogadja a cicát. Ezt a videót már otthon készítette a hölgy Conejo-ról (“Nyuszi”). Conejo-t láthatóan megviselte a kóbor macska lét: a bundája kifakult, a farkát valahogy elvesztette. Innen kapta is a nevét.

A hölgy később beszélt megint az eladókkal, mert esetleg hiányzik a cica más vásárlóknak, de az eladók mondták neki, hogy senki nem kereste a fehér macskát. De az eladók megköszönték neki, hogy befogadta. Mielőtt elhagyta volna a boltot, vett még némi kaját a cicának – ezúttal önszántából.

“Sok finomságot vettem neki,” – nyilatkozta a The Dodo c. online lapnak. “És most már bízhat abban, hogy ez mindig így lesz.”

// forrás: the dodo, nlc

Post Author: cicanyadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .