Már 48 hegyet mászott meg Floki cica a gazdájával

2021. július |

És a képeknek köszönhetően már világhírűek is.

Facebook ► @adventureswithflokicat
Instagram ► @adventureswithflokicat

Mel Elam tavaly, 2020-ban hozta haza a cirmos Floki cicát egy menhelyről, miután meghalt imádott kutyája. Az új jövevény és a gazdi azonnal megkedvelték egymást, és a hölgy úgy döntött, hogy nem hagyja abba kedvenc hibbiját, a hegymászást. Csak eztán nem a kutyájával végzi, hanem a macskájával. És Floki az elején még kicsit félős volt, de a cica hamar megszokta az új életstílust: boldogan tart gazdájával, bármerre is visz az útjuk. Annyira, hogy mostanra megmászták New Hampshire 48 (!) legmagasabb hegycsúcsát!

Floki egy hátizsákba rögzített hámmal utazik gazdája hátizsákjában, és amikor kedve van, kiszáll belőle. Természetesen a hám és a póráz rajta marad olyankor is, amikor körbesétál. Ha pedig hideg van, mellényt ad rá a gazdája.

Aki ismeri a macskák testbeszédét, az már a képeket látva is biztos lehet benne, hogy Floki imádja az egészet. Gazdája pedig azt, hogy lassan kész celebek lesznek, annyian követik az oldalt.

 

 

 

 

// forrás: nlc

Post Author: cicanyadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .