Minden élet számít – írta a Pest megyei Kutató-Mentő Szolgálat

2021. november |

Minden élet számít – írta Facebook-oldalán a Pest megyei Kutató-Mentő Szolgálat. Vasárnap érkezett a rémült hívás, hogy egy 23 méter mély, fedett kútba belezuhant egy család macskája. A mentőszervezet azonnal a család segítségére sietett.

► Facebook: https://www.facebook.com/kutatomentok/
► weboldal: https://kutato-mento.hu/

Vasárnap riasztották a Pest megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársait egy bajba jutott macskához. A család kedvence, a szabadban talált egy lefedett kutat. Egy nagyon szűk résen átpréselte magát, és beleesett a kútba. 23 métert zuhant, ám csodával határos módon túlélte a balesetet. A kút alja iszapos, puha volt, ez foghatta fel a zuhanást.

A mentőcsapat hamar a helyszínre érkezett, majd a gyors előkészületek után az egyik kutató-mentőt leeresztették a mélybe, ahol épségben találta meg a cicát. A legbiztonságosabb felhozatal érdekében macskaszállítóba helyezte a bajba került állatot, majd a lehető leggyorsabban a felszínre hozták, így Pampi cica már otthonában piheni ki a kalandos napot.

► A videót a mentésről itt tudjátok megnézni (ha nem működne a lejátszó): https://www.facebook.com/kutatomentok/posts/10159456977470941

Post Author: cicanyadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .