Mindenki úgy kezelte ezt a kóbor macskát, mintha egy darab szemét lenne – de aztán valaki magához fogta és belenézett a szemébe

A macskák csodálatosak, szeretetteljes és szép állatok. De sajnos nem mindig kezelik őket úgy, ahogy azt megérdemlik.

A világon több millió kóbor macska van. Az utcákon élnek, és gyakran az emberek és más macskák szörnyű viselkedésének célpontjai. Barnaby egy ilyen macska volt, vele senki sem törődött. A viseltes arca és a rágott füle azt mutatta: kemény élet van mögötte. Aztán olyan történt, amire a cica nem számított.

Ő itt Barnaby, 15 éves, és New Jersey-ben élt az utcán

A cica gyönyörű pofija azonnal megolvasztotta a Voorhees Állatmenhely munkatársait. Hogy lehet valakivel ilyen rosszul bánni, mint ezzel az édes kis macskával?

A szervezet, amely megmentette őt, tudta, hogy ez a macska hűséges barátja lesz valakinek, aki hajlandó elfogadni egy idősebb macskát. De egy macskának otthont találni ebben a korban nem könnyű feladat. A menhely feltette Barnaby képét a Facebook oldalára, és segítséget kértek, hogy új otthont találjanak a számára.

Így látta meg az állatorvos Ed Sheehan és felesége, Clare először a macskát. Megértették, hogy nagyon óvatosnak kell lenniük, mert a cica idős és betegsége is van – tehát hol lehetne jobb helye, mint egy állatorvosnál?

Barnaby hamarosan hazaérkezik az új gazdáival

Néhány nappal később az új gazda magával vitte Barnaby-t az állatklinikára, hogy ellenőrizzék az állapotát és megkapja a szükséges gyógyszereket. A klinikán mindenki első látásra beleszeretett! Barnaby sokat tartózkodott a klinikán a gazdájával, és hamarosan úgy sétált mindenfele, mintha az ő helye lenne. És amikor a gazdájának volt egy néhány szabad perce, akkor örömmel játszott és bujkált az új “munkatársával”.

És ez nem volt minden! Barnaby egészségi állapota egyre javult, visszajött az étvágya, a bundája vastagabb és fényesebb lett.

Minden macska megérdemli, hogy szerető otthonban éljen!

// forrás: theanimalbible

 

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..