Rendbontás miatt hívták ki a rendőröket, de maguk sem lepődhettek meg jobban

Egy németországi kisvárosban, a 25 ezres Glauchau városában 2017. nov. 9-én csütörtökön azért riasztották a rendőröket, mert az egyik társasház lakásában órákon át elviselhetetlenül hangosan üvöltött a zene. A szomszédok hiába csöngettek, verték az ajtót, és mivel a zene nem csitult, kihívták a rend őreit, akik miután betörtek a lakásba, igencsak elámultak az elkövetőn.

Az egyik lakos azzal hívta fel a rendőrséget, hogy azonnal menjenek ki hozzájuk, mert a házukban az egyik szomszéd fényes nappal elviselhetetlen hangosan bulizik. A kiérkező rendőrök ugyanúgy jártak, mint a lakók: hiába dörömböltek, nem nyitottak nekik ajtót, ezért úgy döntöttek, hogy betörik az ajtót.

Miután behatoltak a lakásba, a legnagyobb meglepetésükre senki nem volt otthon: az ajtóban belülről nem volt kulcs, az ablakok zárva voltak. Miután kikapcsolták a hifit, tüzetes házkutatásba fogtak, és végül csak megtalálták az elkövető: egy mindössze pár hetes kislány cicát.

Mint kiderült a kis “négylábú dj” valahogy lepiszkálta a hifitorony távirányítóját, és sikerült úgy ráugrania, hogy a szerkezet teljes hangerőn bekapcsoljon. A kisállat a hirtelen dübörgő zenétől a gardrób aljába menekült, ahol később sokkos állapotban találtak rá a rendőrök. A csínytevőt később megvizsgálta egy állatorvos is, aki megállapította, hogy az ijedtségen kívül nem esett komolyabb baja.

// forrás: focus

Post Author:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..