Szabadnapos tűzoltó is segédkezett a tetőn ragadt cica megmentésében

2021. október |

A Karancs Speciális Mentőszolgálat közösségi oldalán számolt be arról, hogy péntek délután érkezett a bejelentés a Nógrád megyei Katasztrófavédelmi Műveletirányításra, miszerint egy macska a körülbelül hat méter magas épületen húzódó vízelvezető csatornában van napok óta, onnan nem tud lejönni, és levenni sem tudják.

Az egyesület tagjainak segítségére érkezett egy szabadnapos tűzoltó is. A bejegyzés szerint a macska épségben megúszta a kalandot.

“2021.10.01-én a délutáni órában érkezett a bejelentés a Nógrád megyei Katasztrófavédelmi Műveletirányításra, miszerint egy macska  kb. 6 m magas épületen húzódó vízelvezető csatornába van napok óta, onnan nem tud lejönni, és levenni sem tudják. A helyszínre a Karancs Speciális Mentőszolgálat tagjai érkeztek ki, akik egy kitolható létra és merítőszák segítségével a rémült állatot leszedték a magasból. Egyesületünk tagjainak segítségére érkezett egy szabadnapos tűzoltó, akinek ezúton is köszönjük a segítségét. 

A macska épségben megúszta a kalandot. Köszönjük a munkátokat!” – számoltak be a sikeres állatmentésről a Facebookon.

// forrás: magyarallatvedelem, facebook

Post Author: cicanyadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .