Testével melengetett a fagyban egy alomnyi kiscicát egy kutya

A hősök köztünk járnak: mint ez a kutya, aki teste melegével óvta meg a fagyhaláltól az apró kiscicákat.

Bár nem minden esetben felhőtlen a kutya-macska barátság, vannak gyönyörű történetek is arról, milyen szoros kötődés alakulhat ki közöttük. Ráadásul egy nem elrontott szocializációjú kutyánál nincs kedvesebb teremtmény. Serenity és kiscicái szívmelengető története is ezt támasztja alá.

2019. novemberében Ontario-ban, egy fagyos hideg éjszakán találtak Serenityre az utcán. A kutya a testével melengette az apró kiscicákat, így mentve meg őket a fagyhaláltól. Nem tudni, hogyan keveredett össze a kóbor kutya a kismacskákkal, és azt sem, mi lett a cicák anyjával. Egy biztos: Serenity szinte anyai gondoskodással fordult feléjük.

A megtalálóik értesítették a helyi állatvédő szervezetet, akik azonnal a helyszínre is siettek, hiszen a hideg éjszaka veszélyt jelentett a kis csapatra. A menhely biztonságos melegébe érve Serenity továbbra is éberen felügyelte a cicákat.

Azóta a kiscicák ideiglenes befogadóhoz kerültek, akinél addig laktak, amíg elég nagyok és erősek nem lettek ahhoz, hogy végleges gazdihoz kerüljenek. A körülbelül két éves Serenitynek pedig már meg is kezdték a szerető gazdi keresését.

 

 

 

 

// forrás: kutyabarathelyek

Post Author: cicanyadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .